animátor & segítő

Animátor, esküvői gyermekfelügyelet

Képzeld el, ahogyan éppen újdonsült házasként az esküvői nyitótánc első lépései alatt a szemed sarkából látod, ahogyan az egyik kedves rokon kisgyermeke “gepárd” üzemmódban süvít a szökőkút irányába, hogy néhány másodperccel később arccal előre csobbanjon egyet, meghekkelve ezzel azt a bizonyos, a megismételhetetlen pillanatot…

A Nászkontroll csapat nagy része maga is szülő, így pontosan tudja, hogy felszabadultan szórakozni egy rendezvényen, példának okáért egy esküvőn, csak akkor képes, ha biztonságban tudja a gyermekét. Ha több ifjú titán is van a násznép soraiban, akkor érdemes az ő szórakoztatásukról profik bevonásával gondoskodni.

Ha már tudod, hogy erre van szükséged, kattints és kérj ajánlatot:

“Egyszervolt” aprónép szórakoztató pakk

ajánlataink közül nekünk most ez a kedvenc csomagunk

Egy animátort biztosítunk legfeljebb 10-12 gyermek számára, amennyiben ennél nagyobb létszámú a gyerekcsapat, szükség esetén két fő animátor vonul ki a helyszínre.

  • Az animátor a rendezvény teljes ideje alatt biztosítja a gyermekfelügyeletet, az egésznapos mókát és a kacagást.
  • A gyermekek kora és létszáma függvényében animátorunk egyéni programtematikát állít össze.
  • Biztosított programelemeink: lufijáték készítés, arcfestés és csillámtetoválás, ügyességi vetélkedők, kézműves foglalkozás, kreatív csapat- és társasjátékok, pinata és még sok más.

Mindez csupán tájékoztató jellegű leírás, hiszen a Nászkontroll csapata feladatának tekinti, hogy valóban mindent a ti igényetekre szabjon.

Menyasszonyi segítő

Hiába a habos-babos menyasszonyi ruhaköltemény, a sármos vőlegény, az aranyozott tökhintó a parkolóban, vagy a méterekről illatozó virágcsokor. Gyorsan összegyűlhetnek a viharfelhők, ha nincs ott egy biztos kéz, amikor a menyasszony fésűt, vizet, nasit kér, vagy életmentő sminkigazításért kiált. A helyzet könnyen eszkalálódhat, akár az Eyjafjallajökull-vulkán kitörése Izlandon. A NászkonTroll szakavatott segítői hivatásos katasztrófaelhárítók, áldásos tevékenységük kiterjed a kéreg alatti magmafelhalmozódás megelőzésére és menyasszony stresszmentesítésére egyaránt.

Ha már tudod, hogy erre van szükséged, kattints és kérj ajánlatot:

“Segítő kéz az arának” pakk

ajánlataink közül nekünk most ez a kedvenc csomagunk

Menyasszonyi segítőnk hűséges fegyverhordozód, harmadik és negyedik kezed lesz az esküvő napján.

  • Segít a Nagy Napon a készülődésben a ruha felvételében, ha szükség van rá szállítja vagy kíséri a menyasszonyt a fodrászhoz és a sminkeshez;
  • Mindenben segíti a menyasszonyt az esküvő napján, fogja a csokrát a szertartás alatt, segít megigazítani a sminkjét, segít az átöltözésben, gondoskodik a táskájáról a fotózás alatt, vagy éppen intézi a telefonhívásait vagy más teendőket, amit az ara nem tud az adott szituációban megoldani.

Mindez csupán tájékoztató jellegű leírás, hiszen a NászkonTroll csapata feladatának tekinti, hogy valóban mindent a ti igényetekre szabjon.

Részletesebb információkkal könnyebb döntést hozni

Minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, hiszen az egyéniségetek, ízlésetek és számos külső körülmény is befolyásolhatja azt. Csomagajánlataink csupán tájékoztatójellegűek, hogy pontosabb, általános képet alkothassatok az adott szolgáltatásokról. A célunk mindig az, hogy egyedi csomagot állítsunk össze, amely számotokra mindenben a legkedvezőbb. Ehhez szeretnénk megismerni a TI elképzeléseiteket és elvárásaitokat.

Érdemes átgondolnotok az alábbiakat:

Ugye ti sem akarjátok, hogy kisgyermekes vendégeitek kontroll nélkül le-föl rohangáló, nyűgös gyerekek menedzselésével foglalkozzanak egész nap? Szeretnétek, hogy  az aprónép is élményként élje meg  az esküvő napját? Akkor jó ötlet elgondolkodni a lehetőségen, hogy animátoraink foglalkozzanak a lagzi alatt a gyermekekkel.

Animátoraink rendszeresen tartanak, olyan foglalkozásokat is, amelyek középpontjában egy előre meghatározott tematika áll. A Nászkontroll tapasztalt animátorai profi szakértelemmel és óriási odafigyeléssel merítik le a kimeríthetetlennek vélt gyermekakkumulátorokat, és adnak felejthetetlen élményt az ifjú vendégseregnek.

Jó ha tudjátok:

Érdemes előre átgondolni, hogy a vendégek között mennyi és milyen életkorú gyermek lesz.

A gyerekek 5-6 éves kortól bevonhatóak az animátor által szervezett programokba. Ennél kisebbek még igénylik az állandó szülői jelenlétet.

Számtalan lehetőség áll a rendelkezésetekre, a kézműves foglalkozáson át a csillámtetoválások készítésén keresztül a játéksarokig.

Mindezt speciálisan a helyre, a gyerekek létszámára és korára tervezve.

Amennyiben a gyerekek életkora engedi, akár egy apró színdarab is betanításra kerülhet, amelyet az esküvő ideje alatt, külön programelemként be is mutathatnak a gyerekek.

NászkonTroll tipp:

Az ülésrendet érdemes úgy összeállítani, hogy  a gyerekek számára saját asztal álljon rendelkezésre az étkezések alatt, így a szülők nyugodtan fogyaszthatják a menüsort, míg a csemetéket egy animátor szórakoztatja ez idő alatt.

A Nászkontroll csapat az esküvő programjainak tervezésekor minden gyermeket névre szóló matricával “ruház” fel, amelyen a szülők neve és elérhetősége is szerepel. Így bármilyen kérdés, vagy sürgősen megoldandó probléma esetén azonnal elérhetők.

Szeretnél többet megtudni?

Mégtöbb információért írj nekünk, vagy kérj visszahívást, és minden részletet megbeszélünk. A csomagajánlat csak egy kiindulópont, az igényeidnek megfelelően alakítjuk!

nézd meg legutóbbi munkáinkat

ilyen az igazi NászkonTroll életérzés

Ismerd meg jobban

területért felelős trolljainkat

Kami / animátor

A kreatív- és kézműves foglalkozások, társasjátékok feketeöves nagymestere. A NászkonTrollok animátora anyanyelvi szinten beszél a gyerkőcök nyelvén, így képes arra, hogy azonnal elvarázsolja őket. Gyermekfoglalkozási során mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ne csak óvja, vigyázza és szórakoztassa az aprónépet, hanem közben hasznos dolgokat tanítson meg számukra. Esküvőinken rendre hálát rebegnek neki  a gyermekkel érkező vendégek, hiszen Kaminak köszönhetően kiléphetnek egy kicsit a szülői szerepből és fejest ugorhatnak a frászmentes nász sodró hangulatába.

Erika / asszisztencia

Praesent non dolor efficitur, lacinia dui volutpat, elementum lacus. Praesent sit amet risus semper, iaculis enim in, bibendum nibh. Maecenas quis venenatis ipsum, id hendrerit ligula. Donec a sem ut erat molestie feugiat ac ut elit. Proin consectetur nulla et ex molestie, quis semper nibh dignissim.

Praesent non dolor efficitur, lacinia dui volutpat, elementum lacus. Praesent sit amet risus semper, iaculis enim in, bibendum nibh. Maecenas quis venenatis ipsum, id hendrerit ligula. Donec a sem ut erat molestie feugiat ac ut elit. Proin consectetur nulla et ex molestie, quis semper nibh dignissim.