Ceremónia & Szertartás

Minden ami ceremónia

Egy stresszmentes, vidám és összehangolt esküvőt ceremóniamester nélkül levezényelni legalább akkora kihívás, mint az IKEA „Svartisdal” gardróbrendszerét szkafanderben összerakni, miközben szeretteid puszilgatnak és szelfiznek veled..

Holisztikus szemszögből nézve az esküvőd pillanatai kisebb-nagyobb alkotóelemekből állnak, amelyek összehangolása, egy ceremóniamesterért kiált. A Nászkontroll ceremóniamesterei segítenek a nász frászmentes megvalósításában, a forgatókönyv elkészítésétől egészen kifulladásig…

Ha már tudod, hogy erre van szükséged, kattints és kérj ajánlatot:

Sztenderd ceremónia pakk

ajánlataink közül nekünk most ez a kedvenc csomagunk

 • 3-4 találkozás az esküvőt megelőzően, igényfelmérés;
 • esketési szertartásokkal, a hagyományokkal és protokollal kapcsolatos tanácsadás;
 • egyeztetés a beépíthető kreatív programelemekről és esküvői játékokról;
 • a megbeszéltek alapján az esküvő forgatókönyvének elkészítése;
 • az esküvő napjának teljes koordinációja, a pár és a násznép szórakoztatása valamint..
 • …az esküvői szolgáltatói stáb koordinációja az esküvő teljes időtartama alatt.

Mindez csupán tájékoztató jellegű leírás, hiszen a Nászkontroll csapata feladatának tekinti, hogy valóban mindent a ti igényetekre szabjon.

Minden ami szertartás

Mese a valóságban, ez a NászkonTroll esküvői szertartás. Hiába, be kell ismernünk, hogy a NászkonTroll csapat szertartásvezetői valódi álmodozók, akik azért serénykednek, hogy jegyespárjaink is átélhessék az esküvővel kapcsolatos vágyaikat. Ott, akkor és úgy mondhatod ki az IGENT, ahogyan elképzelted, mi ebben tudunk a segítségedre lenni. Mosoly és örömkönnyek ezek a várható mellékhatásai a szertartásvezetőink által megvalósított esküvőknek. Ha ezektől nem riadsz vissza, akkor nem kérdés: Neked egy NászkonTroll szertartásvezető van szükséged.

Ha már tudod, hogy erre van szükséged, kattints és kérj ajánlatot:

Oltári szertartás pakk

ajánlataink közül nekünk most ez a kedvenc csomagunk

 • 3-4 alkalom személyes találkozás és egyeztetés a párral az esküvőt megelőzően;
 • a szertartás részletes forgatókönyvének és szövegtervének elkészítése, kreatív szertartás elemek beépítésével (pl. homoköntés, faültetés, pillangó röptetés,…);
 • a szertartáshoz illő zenei blokk összeállítása;
 • speciális szertartás elemek helyszíni előkészítése az esküvő napján;
 • a szertartás levezetése, az örömkönnyekben fürdő vendégek részére papírzsebkendő biztosítása.

Mindez csupán tájékoztató jellegű leírás, hiszen a NászkonTroll csapata feladatának tekinti, hogy valóban mindent a ti igényetekre szabjon.

Részletesebb információkkal könnyebb döntést hozni

Minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, hiszen az egyéniségetek, ízlésetek és számos külső körülmény is befolyásolhatja azt. Csomagajánlataink csupán tájékoztató jellegűek, hogy pontosabb képet alkothassatok az adott szolgáltatásokról. A célunk mindig az, hogy egyedi csomagot állítsunk össze számotokra. Ehhez szeretnénk megismerni a TI elképzeléseiteket és kívánságaitokat.

Érdemes átgondolnotok az alábbiakat:

 • Azt valljuk, hogy a varázslatos és frászmentes esküvő alapja a gondos és precíz felkészülés. A NászkonTroll ceremóniamestere és szertartásvezetője örömmel segít benneteket az előkészületek során. Minden apró ötlettel megkereshetitek őket a közös felkészülés során, sőt arra biztatunk, hogy kérdezzetek bátran!
 • Ha a pár bármelyik tagjának valamelyik programelemmel kapcsolatban rossz érzése van, akkor semmiképpen nem javasoljuk annak megvalósítását az esküvő során. Legyen szó játékról, helyszínről, vagy akár az esküvői torta egyik emeletéről 🙂 , mindig közösen döntsetek. Ez lesz a garancia arra, hogy kettőtök frászmentes és megismételhetetlen lakodalmához segíthetünk hozzá benneteket.

Jó ha tudjátok:

 • Inspirálódjatok bátran különböző helyekről. Sokszor a legegyszerűbb forrás az Internet. Számtalan megoldás, praktika és tanács olvasható a témában. Ezek között rengeteg hasznos dolgot találhattok, de mi leginkább a személyesen átélt élményekben hiszünk. Ezért szoktuk párjainktól már az első találkozás alkalmával megkérdezni, hogy milyen jó, vagy akár rossz élményeket szereztek azokon az esküvőkön, ahol vendégként vettek részt. 
 • Nászkontroll szertartásvezetői és ceremóniamesterei nagyon nyitott személyiségű, profin kommunikáló elhivatott emberek. Rengeteget segítenek abban, hogy valóban megélhessétek szeretteitekkel a Nagy Napot. Ehhez csupán egy dologra lesz szükség, hogy merjétek rábízni magatokat a NászkonTroll csapat tagjaira.

NászkonTroll tipp:

A ceremóniamester a Nagy Nap, a szertartásvezető pedig az esküvői ceremónia karmestere. Fontos, hogy a velük történő találkozások lehetőség szerint nyugodt körülmények között történjenek, hogy valóban minden fontos részlet átbeszélésre és megtervezésre kerüljön. Ugyanis az előkészületek során a ceremóniamesterünk és szertartásvezetőnk ekkor tud maximálisan felkészülni életetek legmenőbb napjára. Ekkor tudunk minden részlettel kapcsolatban hatékonyan egyzetetni, tervezni a szolgáltatói csapattal.

 

Szeretnél többet megtudni?

Mégtöbb információért írj nekünk, vagy kérj visszahívást, és minden részletet megbeszélünk. A csomagajánlat csak egy kiindulópont, az igényeidnek megfelelően alakítjuk!

nézd meg legutóbbi munkáinkat

ilyen az igazi NászkonTroll életérzés

Ismerd meg jobban

területért felelős trolljainkat

Áron / ceremóniamester

A Nászkontroll csapat vezetője több mint tíz éve serénykedik a rendezvények és a kommunikáció világában. Szervezői kvalitásait már bizonyította, esküvőktől a többnapos-, többezres fesztiválokon, konferenciákon, színházi előadásokon át egészen a kiállításokig. A hatékony és eredményes megoldások embere, képes a násznépért és a csapatáért egyaránt “tűzbe menni”. Rádiós- és színpadi műsorvezetői tapasztalatának köszönhetően egyedi, könnyed, mégis elegáns stílusban vezeti a rábízott eseményeket. Igazi esküvőfanatikus…

Nóri / szertartásvezető

Egy igazán üde személyiség, aki a szertartások szervezésében, megvalósításában kivételesen tehetséges. Javíthatatlanul romantikus, remek érzékkel hangolódik rá a házasulandó párok esküvői szertartásokkal kapcsolatos álmaira és vágyaira. Fantasztikus orgánumát műsorvezetőként több rádióban és televízióban, valamint számtalan rendezvényen kamatoztatta már. Oltárian felemelő amit mond, és az is, ahogy mondja. Előfordult, hogy hangja és előadásmódja annyira megigézte a madarakat, hogy a reptetni szánt fehér galambok közé varjak, sasok, cinkék és pártásdarvak keveredtek, hogy a felemelő Nászkontroll szertartás varázsát ők is átélhessék.