Fülorgia szolgáltatás

Előzene az esküvődre

Fülorgia trolljaink élete a zene és a szórakoztatás. Édesanyjuk pocakjában már rutinos léggitárművésznek számítottak, a kiscsoportban pedig szubkontrabasszus-fuvola volt a jelük. Oratóriumok komponálása helyett az esküvői rock’n roll életérzés és a party hangulat biztosítása vált a valódi küldetésükké. Zenekarainknak köszönhetően te is átélheted a Dirty Dancing ikonikussá vált táncjeleneteit.  Egy NászkonTroll esküvőn Baby-t senki nem ültetheti a sarokba! Elő a tracklistákat és áruld el, hogy milyen zenékre tombolnátok.

Ha már tudod, hogy erre van szükséged, kattints és kérj ajánlatot:

Parádés fülharmónia pakk

ajánlataink közül nekünk most ez a kedvenc csomagunk

Előzetes egyeztetésünket követően bemutatjuk az általunk javasolt esküvői zenekart.

 • A zenekarról bemutatkozó videókat biztosítunk, sőt, ha szeretnétek, élőben is meghallgathatjátok őket;
 • a zenekar kiválasztását követően beszélünk a zenei repertoárról. Fülorgia szekciónk tagjai kiváló és elhivatott zenészek. Fantasztikusan szkennelik a közönség igényeit, így nyugodtan ránk bízhatjátok magatokat.
 • egyeztetjük a technikai kérdéseket az esküvői helyszínnel, hogy a legapróbb részletekig felkészülhessünk a lakodalomra.
 • fellépés ideje: jellemzően a ceremónia befejezésétől amíg a lábatok bírja. A fellépés idejét az egyéni igények szerint tudunk változtatni.

Mindez csupán tájékoztató jellegű leírás, hiszen a Nászkontroll csapata feladatának tekinti, hogy valóban mindent a ti igényetekre szabjon!

Lemezlovas közös életetek legnagyobb partijára

Képzeld el, hogy évek múlva, amikor már te is a “B” oldalt pörgeted, szívderítő lesz arra emlékezned, hogy a Nászkontroll csapat Fülorgia Trolljai olyan lagzit csináltak, ahol a legkeményebb botlábak is puha rongyként remegtek a ritmusra. Lemezlovasaink képzettek, elhivatottak és rutinosan pörgetik a lemezeket. Tapasztalatuk sokrétű, a több tízezres fesztiváloktól egészen a céges rendezvényeken át a kedvenc műfajunkig, az esküvőig. Lovagoljuk meg közösen a ritmusok hullámait, pörögjön a násznép egy igazi NászkonTroll frászmentes partin!

 

Ha már tudod, hogy erre van szükséged, kattints és kérj ajánlatot:

Delux diszkómánia pakk

ajánlataink közül nekünk most ez a kedvenc csomagunk

Az esküvői diszkókirálynő és az lakodalmi parti királyának szolgálatára összeállítva:

 • Előzetes egyeztetésünket követően bemutatjuk az általunk javasolt NászkonTroll DJ-t;
 • az esküvői lemezlovas bemutatkozó anyagaiból (fotók, referenciavideók) megismerhetitek munkásságát, sőt akár élőben is megnézhetitek;
 • személyreszabott tracklista összeállítása a kiválasztott DJ-vel közösen egyeztetve (az esküvői party alatti egyéni kérésekkel bővíthető);
 • nívós hangtechnika és dj pult biztosítása az esküvő napján (egyénileg programozható teremszínező, füstgép, robotlámpa vagy füstgép extraként kérhető);
 • DJ pult állvány, paraván/állványszoknya a stílusos megjelenés érdekében;
 • esküvői DJ műsor a ceremóniától kifulladásig.

  Mindez csupán tájékoztató jellegű leírás, hiszen a Nászkontroll csapata feladatának tekinti, hogy valóban mindent a ti igényetekre szabjon.

  Részletesebb információkkal könnyebb döntést hozni

  Minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, hiszen az egyéniségetek, ízlésetek és számos külső körülmény is befolyásolhatja azt. Csomagajánlataink csupán tájékoztatójellegűek, hogy pontosabb, általános képet alkothassatok az adott szolgáltatásokról. A célunk mindig az, hogy egyedi csomagot állítsunk össze, amely számotokra mindenben a legkedvezőbb. Ehhez szeretnénk megismerni a TI elképzeléseiteket és elvárásaitokat.

  Érdemes átgondolnotok az alábbiakat:

  Ha van(nak) olyan dal(ok), amit mindenképpen szeretnétek a lagzi alatt élőben hallani, akkor jelezzétek. és mi beépítjük a műsorba. Az is előfordulhat, hogy egy szám rossz emlékeket idézhet fel bennetek, ezért javasoljuk olyan lista összeállítását is, amit max. füldugóval hallanátok szívesen a táncparketten.

  Dekor világítás segítségével az esküvői helyszín még szebbé varázsolható. A különböző fénybeállítások segítségével a helyszín előnyös tulajdonságai kiemelhetőek, a nemkívánatosak pedig elrejthetőek. A gyönyörű és kreatív esküvői dekoráció mit sem ér miután lemegy a nap, ha nincs kialakítva az esti miliőt a megfelelő megvilágítással.

  Jó ha tudjátok:

  Számos zenei stílusban otthon vagyunk:70-es, 80-as, 90-es évek nemzetközi és hazai pop/rock slágerei, rock and roll, jazz, swing, blues, örökzöld slágerek, funky, soul, retro, disco, könnyű rock, tánczene és a klasszik ungarishe mulatós, ami minden esetben élő vacsorazenével, háttérzenével egészül ki. 

  Fontos felmérni, hogy az általatok választott esküvői helyszín milyen technikai lehetőségekkel rendelkezik. Színpad, tánctér, technikai opciók mind befolyásolják a fellépés megszervezését. A Nászkontroll csapat igény esetén kifogástalan technikai háttérrel rendelkezik. Szóval vannak brutálisan jól szoló nagy hangfalaink, szuper mikrofonjaink, remek fénytechnikánk és ha szeretnétek még füstgépünk is 😉 

  NászkonTroll tipp:

  A zenei szolgáltatás kiválasztása egy esküvőre komplikáltabb, mint ahogyan elsőre hangzik. Az esküvőkön a zenekarok és lemezlovasok feladata, hogy különböző korosztályú és ízlésű vendégek számára egyaránt emlékezetes estét és éjszakát varázsoljon. Érdemes ezért a vendéglista alapján meghatározni a preferált zenei stíluspalettát. A Nászkontroll csapat zenészei képzett hangulatfokozónak minősülnek, így -az általatok adott háttérinformációk alapján –  rutinosan varázsolnak majd felejthetetlen hangulatot álmaitok partiján.

  Lemezlovas és zenekar esetén is kérhetitek extraként a ceremónia hangosítását, így a boldogító igent a hátsó sorokban is mindenki tisztán hallja majd.

  Az esküvő helyszínének kiválasztását követően a technikai részletek egyeztetésében a NászkonTroll csapat segítségetekre lesz, hogy ne kelljen a wattok, voltok, amperek kérdéskörével foglalkoznotok.

  Szeretnél többet megtudni?

  Mégtöbb információért írj nekünk, vagy kérj visszahívást, és minden részletet megbeszélünk. A csomagajánlat csak egy kiindulópont, az igényeidnek megfelelően alakítjuk!

  nézd meg legutóbbi munkáinkat

  ilyen az igazi NászkonTroll életérzés

  Ismerd meg jobban

  területért felelős trolljainkat

  Dzso/zenész

  A NászkonTroll babérkoszorús dalnoka egy csupaszív és kiforrott zenész, aki minden tehetségét beveti  a közönségéért és a pezsgő hangulatért. Figyelem! Zenéjének “fogyasztása” hallgatóságának már kis mennyiségben is heveny talpbizsergést okoz. Nagyobb dózis esetén kizárólag sikkes tánclépésekkel kezelhetőek a tünetek. A zene iránti szenvedély 8 évesen sodorta magával. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem elvégzését követően pedig már nemzetközi vizekre evezett, óceánjárókon és tengeri kompokon zongorázott és énekelt. A NászkonTroll zenei szekciójának felelőse, több formációban ma is aktív tag, de legkedvesebb együttese mégis az esküvőkön tündöklő Santa Fe zenekar, amelynek 2014 óta vezetője.

  PÉGÉ/lemezlovas

  Végtelen alázat és szakmaiság a vendégsereg, valamint a zene iránt, ötvözve több mint 20 év tapasztalattal a DJ pult mögött. Egy igazi karakteres pasas, aki mindent megtesz azért, közönségét egy szédítő, frenetikus hangulatú zenei kalandtúrára vigye a táncparketten, amely még évek múltán is fenomenális emlék lesz a résztvevőknek. Igazi bakelitzsonglőr és CD-mágus, de az ütős zenei felkonfokban is számíthatsz rá. Több éves rádiós tapasztalat áll a háta mögött, számtalan stílusban bizonyította már zenei tehetségét. Esküvők, könnyűzenei fesztiválok, klubok, egyetemi bulik, céges és különféle települési rendezvények? Az eddigi fellépéseket sikerrel vette, és nagyon várja a következő kihívást 😉