Design & dekor & ajándék

Tökéletes dekoráció az esküvőn

A szuper hangulat megteremtésének kötelező eleme az esküvői dekoráció. A menyasszonyi csokor, a virágdíszek, fényfüzérek és asztaldíszek feladata, hogy fokozzák a menyegzői hangulatot. Legyen az klasszikus, bohém, romantikus, greenery vagy Gatsby stílus, mi garantáltan ráncba szedjük a székszoknyákat is, hogy létrejöjjön az elképzelésetekhez illő, mágikus miliő.

Ha már tudod, hogy erre van szükséged, kattints és kérj ajánlatot:

Varázslatos dekor pakk

ajánlataink közül nekünk most ez a kedvenc csomagunk

  • egyeztetés a jegyespárral a dekorációs elképzelésekről.;
  • mood board (látvány terv)készítése és prezentálása;
  • az asztali dekoráció, lampionok, virágdíszek, ültetési rend, boldogságkapu, virágdíszek, székdekor, teremdíszítést, stb elkészítése;
  • együttműködés a virágkötővel, esküvőszervezővel;
  • az esküvő napján a dekorációs elemek elhelyezése, a folyamat teljes kordinációja minden helyszínen.

Mindez csupán tájékoztató jellegű leírás, hiszen a Nászkontroll csapata feladatának tekinti, hogy valóban mindent a ti igényetekre szabjon.

Esküvői grafika & nyomdai kivitelezés

Esküvőtök arculatát a helyszínen, a zenén és bérhattyúk táncán túl a különböző grafikai anyagok is alakítják. Egy brilliáns meghívó a legmorcosabb nagynéni szívét is megdobogtatja. Egyedi ültetési rendünk garantáltan kisimítja a stressz okozta ráncokat. Egyedi design koktél csak neked, rázva, nem keverve.

Ha már tudod, hogy erre van szükséged, kattints és kérj ajánlatot:

Mágikus design pakk

ajánlataink közül nekünk most ez a kedvenc csomagunk

  • egyeztetés a jegyespárral a grafikai tervezésről és a nyomdai kivitelezésről;
  • részletes mood board (látványterv) készítése;
  • grafikai tervek készítése a kiválasztott stílusban, kétkörös módosítási lehetőséggel;
  • egyeztetés a nyomdával, gyártási folyamatok teljes koordinációja;
  • Választható termékek: meghívó, felkérőlapok, ültetési rend, menükártya, vendégkönyv, ültető- és köszönőkártya, asztalszám, egyedi vászonkép;
  • ajándék esküvői napló a vendéglista, ültetési rend, költségtervezés és checklista szelídítéshez stílusosan.

Mindez csupán tájékoztató jellegű leírás, hiszen a Nászkontroll csapata feladatának tekinti, hogy valóban mindent a ti igényetekre szabjon.

Stílusos köszönetajándék a vendégeknek

Bár az esküvő az a nap, ahol ti vagytok a sztárok, szeretteitek és barátaitok számára jóleső érzés, ha nem csak az örömkönnyekkel telesírt papírzsepit vihetik magukkal az esküvő után, hanem egy tőletek kapott extra figyelmességet is. A köszönetajándékkal megmutathatjátok a vendégeknek, hogy mennyire hálásak vagytok, amiért veletek együtt ünnepelnek.

Ha már tudod, hogy erre van szükséged, kattints és kérj ajánlatot:

Örök emlék ajándékpakk

ajánlataink közül nekünk most ez a kedvenc csomagunk

  • 3-4 találkozás az esküvőt megelőzően;
  • igényfelmérés és forgatókönyv készítés;
  • esketési szertartásokkal, a hagyományokkal, a protokollal kapcsolatban tanácsadás;
  • az esküvő napjának teljes koordinációja, pár és a násznép szórakoztatása és..
  • …a szolgáltatók (pl: pincérek, fotós, videós szakemberek) koordinációja az esküvő teljes időtartama alatt.

Mindez csupán tájékoztató jellegű leírás, hiszen a Nászkontroll csapata feladatának tekinti, hogy valóban mindent a ti igényetekre szabjon.

Részletesebb információkkal könnyebb döntést hozni

Minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, hiszen az egyéniségetek, ízlésetek és számos külső körülmény is befolyásolhatja azt. Csomagajánlataink csupán tájékoztatójellegűek, hogy pontosabb, általános képet alkothassatok az adott szolgáltatásokról. A célunk mindig az, hogy egyedi csomagot állítsunk össze számotokra. Ehhez szeretnénk megismerni a TI elképzeléseiteket és elvárásaitokat.

Érdemes átgondolnotok az alábbiakat:

A meghívó és más nyomdai termékek árát jelentősen befolyásolja, hogy milyen papírt vagy speciális kivitelt (például aranyozást, dombornyomást, formára vágást) választasz.

A dekorációs árakat jelentősen befolyásolja a terem mérete, a vendégek száma, az asztalok mérete, az alapanyag választás, vagy az, hogy mennyi fényforrásra van szükség a különböző helyszíneken.

A köszönetajándékok megtervezésénél érdemes átgondolnod, hogy kik azok a különleges szerepet betöltő emberek, akik számára további figyelmességekről is gondoskodhatunk. A szüleid, nagyszüleid, testvéred vagy koszorúslányok is megérdemlik azt a bizonyos plusz léleksimogatást.

Jó ha tudjátok:

Az esküvői dekor fontos része az esküvői tábla. Amellett, hogy nagyon ízlésesen lehet velük díszíteni az esküvő helyszínét, megjelenésében pedig a lakodalom stílusához igazítható. Számos feladatra bevethető, például lehet: ültetési rend, köszöntő- vagy nászajándéktábla is.

A meghívó és más nyomdai termékek esetén nem csak a grafikai tervezést bízhatod ránk, a nyomdával egyeztetünk a technikai kérdésekben és készen szállítjuk a csomagot.

A köszönetajándék a dekor része, így a dizájn és típus szempontjából érdemes harmonizálnia az esküvő színével, arculatával és hangulatával.

NászkonTroll tipp:

Egy esküvői fotófal szuper, dekoratív és kreatív hátteret ad akár az esküvői party akár a ceremónia helyszínén. Bónusz pont, hogy a lakodalomban nem csak a jegyespár, hanem a vendégek is oda tudnak állni egy emlékezetes fotó erejéig.

Érdemes olyan apróságot választani köszönetajándékként, ami az esküvőre vagy rátok emlékezteti a vendégeket és nem lesz porfogó vagy eltéve a fiókba a későbbiekben.

A “Save The Date” kártya hasznos választás lehet az esküvő szervezése során. Ez egyfajta előzetes értesítés a meghívott vendékek részére, hogy az általatok választott esküvői dátumra ne tervezzenek más elfoglaltságot, nyaralást vagy külföldi utat. Ezzel nem kell azon izgulni, hogy minden szerettetek ott lesz a közös életetek első napján.

Szeretnél többet megtudni?

Mégtöbb információért írj nekünk, vagy kérj visszahívást, és minden részletet megbeszélünk. A csomagajánlat csak egy kiindulópont, az igényeidnek megfelelően alakítjuk!

nézd meg legutóbbi munkáinkat

ilyen az igazi NászkonTroll életérzés

Ismerd meg jobban

területért felelős trolljainkat

Andi/grafikus

Hat év szakmai tapasztalat az alkalmazott grafika, arculattervezés és webdesign területén. Hazai megbízások mellett számos nemzetközi projektben vett részt Hollandiától, Anglián át egészen az USA-ig. Igazi multikulti, photoshop nindzsa és tervezési magasugró. Esztétikában ő lesz a legfőbb támaszod.

Vanda/dekoratőr

Szerény véleményünk szerint ő az esküvői dekorációk Coco Chanel-je. Kellem, báj, mosoly és profizmus jellemzi. Az ikebana feketeöves nagymestere, az origami hajthatatlan művésze. Megannyi  megálmodott és valóra váltott esküvői helyszín megalkotója. Krepp és flitter? Vintage vagy greenery? A NászkonTroll dekoratőre valóraváltja elképzeléseiteket és tökéletes helyszínt varázsol számotokra a Nagy Napon.

linda/ékszertervező

Praesent non dolor efficitur, lacinia dui volutpat, elementum lacus. Praesent sit amet risus semper, iaculis enim in, bibendum nibh. Maecenas quis venenatis ipsum, id hendrerit ligula. Donec a sem ut erat molestie feugiat ac ut elit. Proin consectetur nulla et ex molestie, quis semper nibh dignissim.