Képmágia szolgáltatás

Fotográfia az esküvődre

Az ember néz, a fotós troll lát. Mégpedig minden egyes fontos pillanatot, amely számotokra fontos lehet. Képmágia trolljaink felvételei képesek arra a varázslatra is, hogy megtekintésükkor a képzeleted segítségével egy időhurkon át visszarepülve újra és újra átélhesd az esküvőd felejthetetlen pillanatait. Nászkontroll csapat fényképészei számtalan esetben bizonyították már kivételes tehetségüket és páratlan lényeglátásukat. Neked csupán el kell árulnod, hogy milyen stílusú képekre vágysz.

Ha már tudod, hogy erre van szükséged, kattints és kérj ajánlatot:

Sztenderd esküvői képmágia pakk

ajánlataink közül nekünk most ez a kedvenc csomagunk

 • Az esküvőn készített valamennyi képen digitális utómunkát végzünk (szín és kontraszt korrekció)
 • A képeknek egyedi online galériát készítünk számotokra, ahonnan az esküvőtöket követően 3 hónapig letölthetitek a fotókat. Ez egy privát felület, amelyre kizárólag felhasználónév és jelszó birtokában lehet, garantáltan paparazzimentes övezet
 • 100 darabos képválogatás, a Trolljaink által legjobbnak ítélt képekből. Best of 100-at utómunkázzuk “album kész” állapotban rendelkezésetekre bocsájtjuk
 •  A Nászkontroll fényképésze a reggeli készülődéstől egészen a menyecske (vagy újasszony) tánc végéig rendelkezésre áll. Igény esetén tovább is.

Mindez csupán tájékoztató jellegű leírás, hiszen a Nászkontroll csapata feladatának tekinti, hogy valóban mindent a ti igényetekre szabjon.

Film és cinematográfia a nagy napra

Az esküvői filmeknél a határ a csillagos ég. A lehetőségeknek csupán a közös kreativitásunk és a ti elképzeléseitek szabhatnak határt. Csapatunk meglehetősen széles repertoárral dolgozik, képmágia trolljaink a cinematográfus esküvői filmeken át a dokumentarista stílusig minden műfajban jól érzik magukat. Közös egyeztetéseink alkalmával veletek közösen határozzuk meg, hogy milyen hangulatú mozi készüljön és azt is, hogy  milyen legyen a korhatár-besorolás 😉

Ha már tudod, hogy erre van szükséged, kattints és kérj ajánlatot:

Nagy Trollywood-i film pakk

ajánlataink közül nekünk most ez a kedvenc csomagunk

 • A készülődés megörökítése.
 • A kreatív fotózás felvétele.
 • A polgári és egyházi szertartások és a lánykikérés rögzítése.
 • A lakodalom megörökítése a menyecske tánc végéig.
 • A rögzített anyagokból egy 20 perces vágott esküvői film készítése, professzionális utómunka.
 • Highlight esküvői klip készítése – Körülbelül 5-6 perces kisfilm az esküvőtök kiemelt pillanataiból, fantasztikus Nászkontroll életérzéssel megtöltve.
 • Ebben a csomagban többnyire egy fő operatőr és a egy légifelvételeket készítő operatőr kerül bevetésre.

Mindez csupán tájékoztató jellegű leírás, hiszen a Nászkontroll csapata feladatának tekinti, hogy valóban mindent a ti igényetekre szabjon.

Részletesebb információkkal könnyebb döntést hozni

Minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, hiszen az egyéniségetek, ízlésetek és számos külső körülmény is befolyásolhatja azt. Csomagajánlataink csupán tájékoztatójellegűek, hogy pontosabb, általános képet alkothassatok az adott szolgáltatásokról. A célunk mindig az, hogy egyedi csomagot állítsunk össze számotokra. Ehhez szeretnénk megismerni a TI elképzeléseiteket és elvárásaitokat.

Érdemes átgondolnotok az alábbiakat:

Ha szeretnétek két fotós lesz, vagy egy fotós és egy drón pilóta, vagy egy drón és rajta egy repülőmókus…Kellékek tekintetében is meglehetősen széles a választékunk, a képkerettől a gumikacsán át minden ott lapul a szertárunkban 😉

 • Szeretnétek-e jegyes fotózást?
 • A kreatív fotózást az esküvőtök napjára szeretnétek időzíteni
 • Milyen helyszínekben gondolkodtok?
 • Az esküvőn készült képekből szeretnétek-e fotókönyvet készítettni (az örömszülők részére is egy pazar ajándék lehet azoktól, akik számukra a legfontosabbak)?

Jó ha tudjátok:

Az esküvői film és a cinematográfia nem szinonímái egymásnak. Az esküvői film klasszikus bemutatása a lakodalom fontosabb pillanatainak. A cinematográfia ezzel szemben közelebb áll a mozifilmek világához. Profi forgatókönyvet készítünk hozzá, így az előre megtervezett és leforgatott jelenetek és a profi utómunka eredménye igazi mozgóképes szuperprodukció lesz.

A végeredmény a Ti elképzeléseitek ötvözése a Nászkontroll csapat tudásával és tapasztalatával. Ne feledd, hogy a fotó és a film elkészítése kiemelten fontos, hiszen olyan kézzelfogható emléket ad a kezetekbe, amelyeket a jövőben a vidám és szomorkásabb napokon egyaránt elővehettek. Higgyétek el, jó lesz visszatekinteni esküvőtök varázslatos hangulatára a Nászkontroll fényképészének szemével.

NászkonTroll tipp:

Amennyiben a Nászkontroll féle frászmentes esküvő mellett döntötök érdemes a szolgáltatásaink közé a jegyesfotózást is kérnetek, hiszen ez egy remek lehetőség, hogy profi fényképész trollunkat megismerjétek, és valódi összhangba kerüljetek vele. Ez extra biztonságérzetet ad számotokra az esküvői fotózás során!

Fontos, hogy megbízzatok azokban az emberekben, akik az esküvőtök képi megjelenítéséért felelnek, hiszen csak ekkor tudjátok majd teljes mértékben rájuk bízni magatokat, felszabadultan megélni a pillanatokat. Fontos előre megterveznetek, hogy milyen filmet, videót szeretnétek újra és újra összebújva visszanézni, a gyerekeiteknek, családotoknak, meglévő és leendő barátaitoknak megmutatni milyen volt az az egyrészes -reméljük 😉 – és megismételhetetlen szuperprodukció, amelyben ti voltatok a főszereplők.

Szeretnél többet megtudni?

Mégtöbb információért írj nekünk, vagy kérj visszahívást, és minden részletet megbeszélünk. A csomagajánlat csak egy kiindulópont, az igényeidnek megfelelően alakítjuk!

nézd meg legutóbbi munkáinkat

ilyen az igazi NászkonTroll életérzés

Ismerd meg jobban

területért felelős trolljainkat

Béci/operatőr

Ha valaki, hát ő tudja, hogy milyen érzés szó szerint felnőni egy stúdióban, hiszen édesapja rádiót és televíziót is működtetett. Az ifjú Béci itt lett “fülig” szerelmes mindenbe ami felvesz, rögzít, lejátszik. Esküvői-, reklám- és dokumentumfilmek százait készítette már el az elmúlt évek alatt. Egyedi látásmód, maximális figyelem és kedvesség jellemzi. Az Oscar szobrocskát ugyan (még) nem, de a nyugalom és szakértelem plakettjét a kollégák és a párok róla mintázzák.

Csaba/fotográfus

Csaba a Nászkontroll csapat doyenje, fotóművész és fotóbűvész. Tengernyi tapasztalatát és szakértelmét csak sármja és kedvessége homályosíthatja el. Ezernyi fantasztikus esküvővel a háta mögött a mai napig folyamatosan megújulva keresi az aktuális pár számára a legideálisabb képek és beállítások lehetőséségét. Tematikus és klasszikus fotókban is számíthatsz a szakértelmére. Igazi “pillanatvadász”, az emberi momentumok megörökítésének nagymestere.