fény & hangtechnika

Technikai háttér biztosítása az esküvőhöz

Varázslatos fények, magával ragadó hangulat és kristálytiszta hangzás. Ezek bűvkörében serénykednek az audiovizualitás trolljai. Igazi megszállotként világosítják be és hangosítják az esküvők helyszíneit, miközben hobbiból az Aurora Borealis rejtélyét kutatják. Fény- és színérzékelésük és kifogástalan. Hallásuk kifinomult, hallócsontocskáik aktiválásával az eseményektől több kilométerre lévő, zuhany alatt dalolászó hamis énekest is azonnal lefülelik. A NászkonTroll technikai csapata színben, hangban, egységben dolgoznak a tökéletes napodért.

Ha már tudod, hogy erre van szükséged, kattints és kérj ajánlatot:

Epikus fény & hangtechnika pakk

ajánlataink közül nekünk most ez a kedvenc csomagunk

Csapatunk által menedzselt ceremóniákon nem divat a pantomim, és szeretjük gyönyörű fényben feltüntetni az ifjú párt. Kültéri lakodalom fény- és hangorgiáit egy mennyei ajánlattal biztosítjuk a számotokra különösen, kültéri helyszínre szervezett esküvő esetén.

  • 2 db aktív hangfal, állvánnyal
  • 1 db aktív szubláda
  • 2 db vezeték nélküli, vagy vezetékes mikrofonnal
  • 1 db keverőpult,
  • 1 db laptop

Egy fő NászkonTroll technikust biztosítunk, aki telepíti, felügyeli és működteti a technikai eszközöket.

Mindez csupán tájékoztató jellegű leírás, hiszen a Nászkontroll csapata feladatának tekinti, hogy valóban mindent a ti igényetekre szabjon.

Részletesebb információkkal könnyebb döntést hozni

Minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, hiszen az egyéniségetek, ízlésetek és számos külső körülmény is befolyásolhatja azt. Csomagajánlataink csupán tájékoztatójellegűek, hogy pontosabb, általános képet alkothassatok az adott szolgáltatásokról. A célunk mindig az, hogy egyedi csomagot állítsunk össze, amely számotokra mindenben a legkedvezőbb. Ehhez szeretnénk megismerni a TI elképzeléseiteket és elvárásaitokat.

Érdemes átgondolnotok az alábbiakat:

Amennyiben a lemenő nap fényénél szeretnéd kimondani az IGENT, úgy egyedi összeállítású LED-es fénytechnikai készletünket is javasoljuk dekorációs fényekkel.

Ha a szertartás és a lakodalom helyszíne már kiválasztásra került,  érdemes bevonni a NászkonTroll csapatát a tervezésbe, hiszen már ebben a szakaszban is sok hasznos tippel és tanáccsal tudjuk ellátni titeket, amelynek köszönhetően egy lépéssel közelebb kerülhettek a frászmentes nászhoz!

Jó ha tudjátok:

Eszközeink kifogástalan minőségűek, és minden esetben leellenőrzöttek. Így hogy biztos lehetsz abban, hogy az IGEN kimondásakor egyik eszközünk sem recseg, kattog, vagy sistereg, sőt a mikrofon sem fog éppen akkor lemerülni. A rokonok beleköhögését és az aprónép sikongatását nem tudjuk kiszűrni. Emiatt sorry.

Ha a helyszín és a dekoráció lehetőséget biztosít, abban az esetben további extrákkal tudjuk fokozni a Nagy Nap hangulatát: hógép, szárazjég-készítő vagy buborékfújó masina.

NászkonTroll tipp:

Egy esküvő, ahogyan valamennyi rendezvény sok-sok apró elemből áll össze egy teljes egésszé. Ha netán a pillangóreptetés során nem a kívánt irányba repülnek a szárnyasok, az lelkileg könnyen feldolgozható, ha azonban a ceremónia alatt makkan meg a technika az sajnos komoly fejfájást okozhat. Ne feledd, hogy egy rossz hangosítás, az esküvői film végeredményét is jelentősen befolyásolhatja, a ceremónia hangulatáról már nem is szólva. Az apró részletek összefüggésben állnak egymással. A NászkonTroll technikusi csapata ebben is a segítségedre lehet, ne feledd: Nász frászmentesen…

Szeretnél többet megtudni?

Mégtöbb információért írj nekünk, vagy kérj visszahívást, és minden részletet megbeszélünk. A csomagajánlat csak egy kiindulópont, az igényeidnek megfelelően alakítjuk!

nézd meg legutóbbi munkáinkat

ilyen az igazi NászkonTroll életérzés

Ismerd meg jobban

területért felelős trolljainkat

Név helye//fénytechnikus

Praesent non dolor efficitur, lacinia dui volutpat, elementum lacus. Praesent sit amet risus semper, iaculis enim in, bibendum nibh. Maecenas quis venenatis ipsum, id hendrerit ligula. Donec a sem ut erat molestie feugiat ac ut elit. Proin consectetur nulla et ex molestie, quis semper nibh dignissim.

Név heye//hangtechnikus

Praesent non dolor efficitur, lacinia dui volutpat, elementum lacus. Praesent sit amet risus semper, iaculis enim in, bibendum nibh. Maecenas quis venenatis ipsum, id hendrerit ligula. Donec a sem ut erat molestie feugiat ac ut elit. Proin consectetur nulla et ex molestie, quis semper nibh dignissim.